Sequin Renda ruku Bow Mutiara Putri Cewek Sendal

$23.99 harga biasa $35.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Outsole: Karét
  • Kisaran umur: 7-12m, 13-24m, 25-36m, 3-6y, 7-12y
  • Usum: Spring & Autumn
  • Génder: bikang
  • Gaya Kulit: Kulit lemes
  • Wangun keuneung: Hoof Heels
  • Jenis Jenis: Sendal
  • Jenis Panutupan: Kait & Loop
  • Bahan Luhur: Kulit
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pinding Bahan: PU
  • Hiasan: Bowtie
  • Tipe sendal: Ankle-Wrap
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Tipe keuneung: Keuneung Pasagi
  • fitur: Hambekan, Anti leueur

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 67
100%
(67)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JK

Saé pisan

A
AP

Super gancang Hatur nuhun ngan ukur ageung bakal ningali rata-rata janten 24 salami 3 taun

U
UJ

omg naha kuring henteu ngagaduhan aranjeunna nalika kuring masih budak awéwé :-D lucu pisan sareng sampurna pikeun putri alit.

B
BD

Geulis sapatu paling saé pisan

K
KH

Kuring resep ka aranjeunna, budak awéwé leutik kuring senang ku sapatu anyarna. Ukuran asalna ngirangan budak awéwé kuring biasana 30 sareng kuring mesen 32 dina gambar kuring nunjukkeun yén anjeunna kénca ramo ageung. Aranjeunna sumping sateuacan 10 dinten. Abdi naros deui.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876