Gaya Korea Tanpa Lengan Ruffles Padet Cotton Girls Dress

$25.99 harga biasa $37.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Budak awewe
  • Bahan: Katun, Linen
  • Kisaran Umur: 13-24m, 25-36m, 4-6y
  • Usum: Summer
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Gaya: kasual
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kuat Diwangun: Henteu
  • Hiasan: Draped
  • Nomer modél: CC176
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Silhouette: Langsung

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 45
98%
(44)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
RS

I love this dress is really beautiful! I arrive super fast and it has very good quality! I highly recommend it.

K
KH

Excellent. Easy. Do not iron)))) I recommend! Dimensional grid corresponds

J
JM

Colored idea than Green highlight play corsage but luxurious colored highlight listen too glittered shipping week takes screen looks to make you satisfied

P
PA

The order came very quickly. The dress is cool. Good fabric. Slightly stick out strings, but this is a trifle. Color slightly more Cold than in the photo. But the size is a little too big. On the label 90 (ordered 24 m). Daughter of 1,5. Wears 86. I think, if you take 12 m, there will be little. It would be something in the middle, it would be great. I'll leave it to grow.

A
AR

The dress is cool, as in the photo, thin, slightly shines, flax well or very similar, the quality is excellent. On a girl with a height of 122, size 6 was a bit too big. It came quickly

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876