Caang & Pemutihan Kulit Sepiwhite MSH Powder

$146.99 harga biasa $243.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis: Glitter
  • NET WT: 50-1000g
  • Bahan: Sepiwhite Powder MSH
  • Anggo: Awak
  • Jumlah modél: 41213
  • Nagara: Bubuk
  • Weight: 50g,100g,200g,500g,1000g
  • Jenis kelamin: unisex
  • Purity: 99%
  • Hirup batur: 24 bulan
  • Sertifikasi: CFDA
  • Fungsi: Brightener, Agén pemutih ngabodasan kulit, Ngurangan titik
  • Katémbong: bubuk bodas
  • Fitur: Pamutih
  • Nyusun: Krim
  • Kelas: Kelas Kosmétik
  • Bahan: Ekstrak Tutuwuhan
  • Bubuk Sepiwhite MSH mangrupikeun asam amino lipo sareng utamina mangrupikeun antagonis alfa-MSH sareng hambatan kagiatan tirosinase. Alpha-MSH mangrupikeun régulator konci melanotropin (pigmén kulit) sedengkeun tirosinase mangrupikeun énzim anu tanggel waler pikeun produksi melanin.
  • Penghambatan / pangirangan tina kagiatan ieu sahingga ngahasilkeun pencerahan / pencerahan kulit sareng pamutahiran warna kulit sacara umum. 

fungsi:

  • Promosikeun warna kulit janten langkung rata sareng bersinar
  • Ngamajukeun ngirangan jumlah sareng warna bintik senil
  • Ngabuktikeun janten épéktip pikeun sadaya jinis kulit sareng ras
  • Ngamajukeun warna kulit bahkan
  • Dilaporkeun yén cahaya kulitna sareng kacaangan naék sacara signifikan.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 12
92%
(11)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CW

Arrivé tres vite

C
CW

Caang & Pemutihan Kulit Sepiwhite MSH Powder

K
KT

Caang & Pemutihan Kulit Sepiwhite MSH Powder

K
KB

Merci Hatur nuhun pisan

C
CS

hatur nuhun

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.