Kapsul Kolagen Ikan Terhidrasi Murni Alami

$107.99 harga biasa $119.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis: Krim Pelangsing
  • Tipe Barang: Krim Loss Beurat
  • Kolagén nyaéta protéin struktural primér anu aya dina jaringan konéktip dina awak, kalebet kulit, tulang, tulang rawan, urat, sareng ligamén. Tapi ku sepuh, kolagén jalma sorangan kaleungitan laun, urang kedah nguatkeun sareng ngajaga kasihatan numutkeun nyerep ti kolagén buatan manusa.
  • Kolagén tiasa diekstraksi tina Kulit atanapi Gristle lauk laut seger, Bovine, Porcine, sareng Hayam, dina bentuk bubuk, janten tiasa didahar pisan.
  • Candak téhnik anu béda, aya Hydrolyzed Collagen, Active Collagen, Collagen Peptide, Gelatin, sareng sajabana.
    Kolagén diekstrak lengkep tina sisik lauk seger sareng kulit lauk. Kolagén lauk mendakan aplikasi anu lega dina industri Pangan kaséhatan, kosmétik, sareng farmasi.
  • Ngaran Produk: Pure kolagén lauk terhidrolisis 99% 

     

  • Ngaran Latin: Oligopeptides Kolagén Ikan

     

  • Jumlah: 100 kapsul

     

  • Bahan aktif: Kolagén lauk terhidrolisis murni 

     

  • Kahirupan rak: 2years

     

  • Ukuran porsi: 2 kapsul

Fungsi utama:

  • Nyusun beueus: Kolagén lauk tiasa pisan nyerep cai dina hawa sareng ngawangun cangkang hidrasi pikeun nyiptakeun kalembaban, sabab ngagaduhan seueur gugus hidrofilik.
  • Pemutihan: Kolagén lauk tiasa nyegah tirosin narjamahkeun kana melanin, ngaleungitkeun radikal bébas dina awak, anti oksigénasi, ngamajukeun metabolisme sél, nunda sepuh sél. Janten tiasa ngajantenkeun kulit manusa lemes, inci dina élastisitas, sareng jelas bodas.
  • Nyoplokkeun kerut: Panalitian nunjukkeun yén sepuh kulit, kaleungitan kalenturan sareng kacaanganna, ngabentuk kerut disababkeun ku rélaxasi bertahap hidroksipropolin kalayan sepuh. Kusabab ngandung seueur hidroksioprolin, kolase lauk tiasa nyayogikeun bahan baku pikeun sintésis kolagén, écés nunda kasenturan kulit sareng ngirangan kisut.
  • Nyoplokkeun blain: Kulit gajih tiasa nyumputkeun seueur gajih anu ngarah tumuh. Kolagén lauk langsung tiasa nembus cutis pikeun nyayogikeun uap, ningkatkeun tingkat ingetan cai kulit sababaraha kali, janten sékrési gajih turun nyalira. Éta ogé nyayogikeun asam amino pikeun metabolisme kolagén kulit, ngajantenkeun sél ngagaduhan fungsi régenerasi, janten tiasa ngahontal pangaruh ngaleungitkeun rereged.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 29
97%
(28)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
EG

kualitas alus

K
KJ

Ditampi. Henteu kunanaon. Henteu kunanaon. Éta pesenan kadua kuring. Parantos lami.

B
BL

Kapsul Kolagen Ikan Terhidrasi Murni Alami

B
BH

Produk anu saé pisan hatur nuhun. Hatur nuhun.

A
AA

Продавец, как всегда, аккуратен, пунктуален.рекомендую!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.