Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

$11.99 harga biasa $19.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah modél: A158
  • Larapna: Awak
  • Nami barang: Tambaksari macan
  • Rak Kahirupan: 2 taun
  • Ukuran: 7 * cm 10
  • Bahan utama: Nyarios millettia, cistanche saline, davallia mariesii, Pakis rantai, seledri liar, safflower, spignet, corydalis, sareng bearol, jst.
  • Fungsi: Lumbar, serviks, Spondylosis, Otot galur, Aching Lumbus, Slipping Cakram, Balik Pundut Tungkul Pinggang Pinggang Suku Nyeri Nyeri

Fitur tina tambalan anu nyéhatkeun nyeri: 

  • Obat perséntase tinggi, pangaruh gancang, aksi lami
  • Biokompatibilitas anu saé, teu aya alergi sareng iritasi kulit
  • Adhesion anu cocog, nempelkeun kulit-ketang, moal nempelkeun rambut awak
  • Katéapan udara anu saé sareng perméabilitas cai, hindarkeun perendaman kulit dina jangka panjang.

Fungsi tambalan anu nyéhatkeun nyeri:

  • Gancang ngagentoskeun sagala rupa nyeri anu aya hubunganana sareng kacapean otot, nyeri otot, taktak kaku, nyeri punggung anu sederhana, galur, sprains, bruises, narekahan tulang, frostbite minor, rematik. (diperyogikeun pikeun padamel kantor, kasohor dina cuaca anu panas sareng daérah wam).

Kumaha Pake:

  • Daérah anu kapangaruhan bersih sareng garing
  • Cabut tonggong palastik tina hiji sisi patch.
  • Lancar sisi gigir di daérah dimana anjeun badé ngilu lega.
  • Nalika anjeun nyaurkeun satengah sanés palikat plastik, sésana sésana tina patch éta daérah nyeri.
  • * Cabut tina ngadukung pilem sareng nerapkeun.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 113
95%
(107)
4%
(4)
1%
(1)
1%
(1)
0%
(0)
D
DF

Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

T
TG

Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

A
AF

Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

E
EH

Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

W
WH

Taktak Taktak Taktak & Panyawat Tiger Balm Pain Patch

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.