Waterproof Sementara Tato Stiker Pikeun Awéwé

$3.99 harga biasa $5.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Potongan: Satu Satuan
  • Jumlah modél: X56212
  • Jenis: Tato Sementara
  • Ukuran: 21X11.4cm / 8.26 "X4.48"

Fitur:

  • Tiasa dianggo dina kulit, keramik logam, permukaan kaca.
  • Pola dicitak dicitak, warna caang jeung Sigana mah a tattoo nyata.
  • Pilihan anu saé pisan sakumaha rajah samentawis, makeup awak, sareng éta ogé tiasa nutupan tapak tatu dina awak.
  • Gampang anggo sareng gampang beresih.

Kumaha Ka Paké:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 62
100%
(62)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
BB

кла ...

P
PH

pisan wareg

A
AR

Katingali calik. Pengiriman gancang. Kuring bakal ngalakukeun isukan, tapi kuring pikir moal aya masalah)

Z
ZL

Abdi henteu acan ngaji, tapi sumping dina waktosna

E
EZ

классная штука, держится уже неделю

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.