1000/3000 Grit Intan Ngasah Batu Kanggo Péso

$10.99 harga biasa $20.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Certification: CE / EU, CIQ, EEC, LFGB, SGS
  • Fitur: Eco-Friendly
  • Fitur: Simpenan
  • Metal Type: Diamond

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 43
100%
(43)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
AG

In the form of norms without defects, we will watch as in the work will be!

O
ATAWA

все как в описании. зажимаются в точильный станок вместо обычных камней без проблем!

A
AB

Goods Received thank you

K
KR

The goods for 3 weeks came to Germany

S
SM

sampurna

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)