4Pcs / Set Stainless Steel Fondant Mould & Cookie Stamper

$13.99 harga biasa $22.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Ketik: Parabot Kue
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: steel Steel
  • Jumlah modél: D6037
  • Type: Cake Decoration Tools, Biscuit Cutter, European Lace Biscuit Mold, Fondant Stamper, Icing Cookies Mold
  • Our Cookie Cutters are made of high-grade stainless steel, not easily deformed, and rustproof.
  • The mold is good for Cookies, Fondant Cakes, Sugar Paste, Marzipan DIY cooking, or craft clays.
  • This is not a toy, not suitable for children under 36 months.
  • Warna: Silver
  • Beurat: Ngeunaan 50g

Fitur:

  • Ideal for making bread, biscuit, cookies, chocolate, etc.
  • Eco-friendly, non-toxic, odorless, harmless to health.
  • Gampang dianggo sareng bersih.
  • Reusable mold with no-stick and good shape.
  • Suit for microwave, freezer, dishwasher.
  • Meet your needs of decorating cakes.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 49
100%
(49)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LM

Ordered 02.09, received 03.16 in good condition.

J
JL

alus

I
IS

je rekande

E
Ém

Very good and big

N
NO

Super dziekuje

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)