Lada Genggam Kayu Genggam Klasik & Spice Mill Grinder Set

$14.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Jenis: Gedang
  • Tipe Gedang: Gedang Uyah & Lada
  • Fitur: Eco-Friendly
  • Bahan: Wood
  • Jumlah modél: 28901
  • Ngaran: Pepper Grinder 
  • Nami barang: Lada sareng Pabrik Uyah
  • Ukuran 5 inci: 5CM * 5CM * 14.5CM
  • Ukuran 8 inci: 5.5CM * 5.5CM * 22CM
  • 5 inci Beurat Net: Ngeunaan 120g
  • 8 inci Beurat Net: Ngeunaan 190g
  • Pamakéan: Pepper Spice Salt Mills Grinder
  • Bahan: Kayu + Keramik Core Grinding
  • Kategori: Parabot Dapur
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 88
92%
(81)
8%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LW

Пю он

D
DA

Gedang Gede !!! Kualitasna saé !!!

V
VC

хорошего качества мельницы, отзыв добавлю после применения

D
DH

Pabrik klasik, poto saluyu, sumping dina vakum, pangiriman gancang-minggu. Kayu, tanpa chip anu jelas, retakan, aya anu nyabak, handapeunana, tapi henteu kritis; ukuranana merenah, sareng kanggo bonusna, hatur nuhun pisan)

A
AR

Toko na ganteng. Pangiriman salami tilu minggu di Dnepr. Sadayana cocog. Melit jelas

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.