Kreatif stainless steel walnut & chestnut klip kerang

$12.99 harga biasa $20.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Fruit & Vegetable Tools Type: Chestnut Clip
  • Sertifikasi: CIQ
  • Model Number: Chestnut Clip
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Bahan: Plastik
  • Jenis Plastik: PC
  • Jenis: Alat Buah & Sayuran
  • Material: ABS+430 Beusi sténless
  • Ukuran: 18cm

Fitur:

  • Made of premium stainless steel, the chestnut opener is safe, tough, and durable to use, without deformation and corrosion after using for a long time.
  • The chestnut has a smooth surface, a non-slip handle, comfortable and practical, do not hurt your hand when shelling the nuts.
  • With the leveraged design, it is easy to use and labor-saving, making your life become convenient.
  • Stainless Steel Chestnut Clip Nut Cracker Sheller Walnut Almonds Hazelnuts Pliers Metal Nut Opener Plier for Kitchen Chestnut Opener.
  • Material through special refining process, mold, non-slip, corrosion-resistant, can be pasteurized without deformation. Comfortable handle, beautiful and durable, easy to clean, family, hotel, restaurant cooking good helper, it is a good choice for gifts.
Pakét Kalebet:
  • 1x Stainless Steel Chestnut Clip
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)