DIY 3D Rose / Heart Silicone Cake Cetakan

$8.99 harga biasa $12.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Alat Kue: Cetakan
  • Ketik: Parabot Kue
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Fitur: Eco-Friendly
  • Bahan: Silicone
  • Nomer Modél: JSC2721
  • Bahan: Dahareun Kelas Silicone
  • Ukuran: 29 * 13 * 4 CM
  • Fungsi: Ngadamel Kue Dessert Mousse
  • Suhu: + 230 / -40 + 446 / -40
  • Barang: Bentuk Silicone
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 80
95%
(76)
5%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SD

Kualitas anu saé saé pisan .. pangiriman anu panjang pisan langkung ti sasasih

P
PJ

tiasa langkung mirah, ukuran henteu ageung. bentukna geulis.

K
KC

OK

G
GF

ok

J
JH

bella e comoda da pulire stampo bellissimo. grazie mille

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)