Listrik stainless steel agul kopi coét

$48.99 harga biasa $60.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE, GS
  • Jumlah modél: 5416
  • Ketik: Alat coét kopi sabeulah
  • Bahan Perumahan: Plastik
  • Kakuatan Sumber: Electric
  • Kakuatan (W) 200W
  • Agul: stainless steel 304
  • Tegangan: AC 220-240V 50 / 60Hz
  • Beurat Net: 700g
  • Kapasitas: 50g / 1.76oz
  • Panjang Kabel: 1.0 m
  • Diménsi Produk: 9 x 9 x 17 cm
  • Electric Coffee Bean Grinder: Desain Unik, Grinding Effortless, Jantenkeun Kahirupan Anjeun Langkung Hadé! Desain Pleated Unik Teu sapertos coét listrik stereotyped anu sanésna, warna bodas anu elegan, awak anu cekelan tangan, pilihan anu hadé pikeun pembuatan kopi anjeun.
  • Kualitas anu dipercaya ngajantenkeun agul stainless steel sareng mangkok mastikeun umur panjang tina coét kopi listrik.
  • Beberesih janten langkung gampang dibandingkeun sareng mangkok plastik anu sanés, coét kopi ngagaduhan mangkok stainless steel kalayan permukaan anu rata, éta ngamungkinkeun anjeun gampang ngabersihkeun ku sikat anu kalebet.

Pakét Kalebet:

  • 1 x coét kopi
  • 1 x Spare Blade
  • 1 x Beresih Sikat
  • 1 x Buku Panduan
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 57
100%
(57)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
sedengkeun

Listrik stainless steel agul kopi coét

R
RM

Listrik stainless steel agul kopi coét

B
BM

Listrik stainless steel agul kopi coét

Z
ZS

Listrik stainless steel agul kopi coét

H
HM

Stylish, salju bodas, voluminous di jero, jempé, sumping dina saminggu, nampi dina lima paling caket

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.