Éléktronik Smart Digital Dasar Skala Kopi Hideung Kalayan Timer

$90.99 harga biasa $120.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe Skala: Digital
  • Alatna ngan ukur dipaké pikeun ékstraksi kopi. Entong dianggo pikeun Pakampungan Transaksi.
  • Bakal aya kasalahan 0.5-3grams. Upami kapikiran anjeun, punten entong mésér skala éléktronik ieu.
  • Ukuran: 152mm * 130mm * 26mm 3.
  • Akurasi: 0.1g
  • Mnt: 0.5g
  • Beurat: 380G
  • Max beurat: 2kg, e: 0.5g (0.5-500g) 1g (500-1000g) 3g (1000-2000g)
  • Suhu Panyimpenan: -10 ° c -55 ° c
  • Anggo Suhu: Permukaan -10 ° c dugi ka 60 ° C, Kalayan silikon pad: -20 ° c dugi ka 100 ° c
  • Modeu konci: Sentuhan kapasitif (henteu kedah pencét pisan)
  • Indikator bantosan: Buzzer internal
  • Batré: Singa Lithium 1600mAh internal
  • Batré standar anu tiasa dieusi deui: 3.7V, Jangkauan Tegangan: 3.4V-4.25V
  • Muatan: 5V DC / 1A nganggo kabel TYPE-C Sistem Smart Diwangun pikeun dikontrol
  • Muatan batré. Adaptor na teu kalebetkeun
  • Jinis adaptor: 220VAC / 110VAC
  • Kaluaran: 5V / 2A
  • Ieu mangrupikeun visi pangénggalna tina skala kopi skala dasar Timemore Hideung. Teu aya fungsi sanés tapi beurat sareng waktos, teu aya App, teu otomatis otomatis, teu aya Bluetooth.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 41
95%
(39)
2%
(1)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
J
JL

Timbangan unggulan

B
BS

Überaschend gute qualität

C
CW

Saé pisan, pangiriman gancang

J
jg

<2en> hatur nuhun kanggo sikat sareng hadiah tungtung konvérter.

H
HK

Alus

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.