Multifunction Handmad Stainless Steel Blade Dapur Péso

$30.99 harga biasa $51.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: steel Steel 
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Jenis: péso
  • Jumlah modél: 45212
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Tipe Péso: Péso Chef
  • Péso Chopping: Péso Chef
  • Jagal; péso KItchen
  • Handmade: péso jagal palsu
  • Tang lengkep: 440C karbon tinggi stainless steel
  • Cocog: Dapur bumi, hotél, réstoran, hadiah
  • Bahan agul: 440C stainless steel
  • Bahan cecekelan: Hayam Wing Kai Pakem
  • Panjang: 27.5cm
  • Panjang sabeulah: 16.5cm
  • Kandel agul: 2.5 mm
  • Lebar sabeulah: 10.2 cm
  • beurat Net: 245g
  • Teu karasa: 60-61HRC.
  • Pamakéan Produk: Cocog pikeun sababaraha pancén kalebet panyusutan, dicing, sareng nyiksikan sayuran, buah, lauk, daging, sareng bahan kadaharan sanés.

    Fitur:

    • Tepi Seukeut: Sabeulah éta tina 440C stainless steel, karasa Rockwell luhur, sisina digosok ku tangan. Ati-ati dirancang ujung stainless steel tirus pikeun motong anu gampang sareng éfisién. Desain sabeulah disikat anu anti-dahareun nempel kana sabeulah. Agul Eunteung, seukeut sareng awét, ngajaga kacaangan anu saé.
    • Pakem Kayu Sayap Ayam: kai anu dipilih sacara ati-ati, séhat, sareng ramah lingkungan. Pegangan anu dirancang sacara ergonomis, kumplit tang, sareng kasaimbangan anu sampurna pikeun kasarna sareng kontrol lengkep.
    Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

    Candak kecap kami pikeun éta
    Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

    k+

    Harita customer

    Dumasar pedaran 48
    88%
    (42)
    13%
    (6)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    D
    DG

    Katerangan produk akurat sareng péso éta seukeut pisan. Péso tetep tepi sareng desain péso ngajantenkeun ngeusian lauk mangrupikeun tugas anu gampang.

    S
    SE

    Kualitas Anu Saé!

    S
    SS

    sadayana henteu kunanaon!

    I
    IJ

    wareg

    B
    BM

    Luhur, hatur nuhun

    Sadaya ulasan

    Palanggan kami nyarios pikeun urang

    resensi 125168
    95%
    (118523)
    5%
    (5943)
    0%
    (620)
    0%
    (71)
    0%
    (16)

    Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

    Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

    Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

    Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.