Sakabéh Bentuk 4-Liang És hoki Icebox

$16.99 harga biasa $23.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Produk hoki és anu dihasilkeun buleud sareng lancar sareng pikaresepeun, ngajantenkeun és hoki kalayan tingkat tampilan na.
  • Awak kotak transparan didamel tina bahan PP kualitas luhur, sareng tutup hideung didamel tina gél silika.
  • Saatos kapang és ditutup, eusian cai, tutupkeun tutupna sareng tiiskeun janten puck. Operasi na saderhana.
  • Kapang anu tiasa dibuka gampang, gancang, sareng gampang, sareng puck buatan bumi tiasa gampang dipisahkeun sareng gampang diakses.
  • Warna: transparan
  • Beurat: 45G
  • ukuran: Kira-kira 23 * 6.5 * 5.5 cm /9.06*2.56*2.17 inci
  • Bahan: PP + silika gél
  • Bentukna umum pisan saderhana ngeunaan geulis, praktis, sareng merenah, saderhana dianggo.

Fitur:

  • Ngadamel camilan anu séhat, tiis sareng jus favorit anjeun, buah, minuman olahraga, atanapi cairan bentukna pikaresepeun.
  • Bola kapang és bentukna sampurna pikeun nyayogikeun popsicle buatan sendiri kanggo ngeusi jus karesep, soda, atanapi campuran sanés anu anjeun pikahoyong.
  • Sampurna pikeun niiskeun pastry buatan tangan anjeun, palang buah, kopi és-tiis, sareng sajabana ngalembereh lalaunan, sampurna pikeun ngariung inuman pikeun waktos anu lami.
  • Gampang dieusian, és henteu tumpah upami disimpen dina kulkas, sareng gampang dibersihkeun.
  • Penampilan unik tina és bulat, sampurna pikeun téh ais, limun, sareng seueur deui.
  • Struktur plastik padet, desain leakproof. Kapang non-iteuk, cocog pikeun kapang kueh, kapang coklat, buah Popsicle, jsb.
  • Bentukna umum pisan saderhana ngeunaan geulis, praktis, sareng merenah, saderhana dianggo.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.