Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

$8.99 harga biasa $14.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Modern, Eropa
  • Bahan: Plastik
  • Cocog pikeun neundeun sareng ngalestarikeun tuangeun
  •  Ukuran: 3 * 240ml, 2 * 650ml, 2 * 1000ml, 1 * 1800ml
  • Bahan: PP + Straw Straw
  • Ukuran: Sakumaha ditembongkeun
  • Beurat: 980g
  • Warna: Pink / Blue / Green
  • fitur: Eco-Friendly
  • Type: Buleud Panyimpen & Bins
  • kapasitas: buah 5-8 of Alps bonbon
  • Technics: herang
  • Paké: Sundries
  • produk: Box Roti
  • Pakét kalebet: 1 * 8 Pcs Wadah Panyimpenan
    Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

    Candak kecap kami pikeun éta
    Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

    k+

    Harita customer

    Dumasar pedaran 87
    95%
    (83)
    5%
    (4)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    L
    LP

    Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

    T
    TB

    Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

    M
    MF

    Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

    M
    BAPA

    Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

    M
    MC

    Plastik Disegel Dahareun & Kotak Panyimpenan Mie Ku Skala

    Sadaya ulasan

    Palanggan kami nyarios pikeun urang

    resensi 87506
    95%
    (83433)
    4%
    (3906)
    0%
    (155)
    0%
    (10)
    0%
    (2)