Profesional stainless steel agul 8 inci Roti péso

$24.99 harga biasa $40.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: steel Steel
  • Fitur: Simpenan, Ramah Lingkungan
  • Jenis: péso
  • Jumlah modél: 45271
  • 8inch Profesi Roti Chef Knife
  • Sertifikasi: CE / EU, FDA, EEC, LFGB, SGS, CIQ
  • Jenis Péso: Péso Roti
  • Bahan agul: 7 CR17 Agul stainless steel, permukaan laser pola Damsyik
  • Bahan cecekelan: Kayu
  • Saé kanggo: Dapur propésional BBQ Cook Hotel Home Garden Kado Makan Bar péso
  • Kagunaan: beku Santoku Cleaver Cutter Slicing Filleting Steak Utility Knives
  • Kadaharan: daging Turki Salmon Steak sapi Roti Lauk Ayam Sayuran Paring péso
  • Panjang pinuh: 34.5 cm (8 inci)
  • Panjang sabeulah: 22 cm
  • Lebar sabeulah: 2.9 cm (Titik panglegana)
  • Kandel sabeulah: 2.5 mm
  • Beurat bersih: 176.5 g
  • Teu karasa: 57 HRC.
  • Bahan: 7 CR17 sabeulah stainless steel, permukaan permukaan pola Damsyik
  • Pakem: gagang kai Warna kualitas luhur.
  • Ciri: seukeut sareng awét; Super anti karat; Énergi cahaya.
  • Paking: Perlindungan multi-lapisan, shockproof, pertahanan tekanan, kapang buktina
  • 01
  • Nami: péso roti
  • Ukuran: 8 inci
  • Teu karasa: 56 dugi 57 HRC
  • Seukeutna: agul-agul
  • Tempat anu lumaku: Dapur bumi, hotél, réstoran, hadiah
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 71
93%
(66)
7%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
GG

Pangiriman Superfast, péso Hébat, mugia tetep seukeut na kanggo waktos anu lami!

H
HP

Norma.

C
CP

sampurna

A
AF

sakumaha anu dijelaskeun, hatur nuhun!

M
MF

Barang anu saé, hatur nuhun

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)