Pakéan Beeswax Beuswax Wrap Food Fresh Bag

$18.99 harga biasa $37.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Modél: CF03-2
  • Bahan: lawon katun organik
  • Ukuran S: 8X7 inci (20X17cm)
  • Ukuran M: 11X10 inci (28X25m)
  • Ukuran L: 14X13inches (36X33cm)
  • Bahan-bahan: katun organik, lebah panen anu lestari, minyak jojoba organik, résin.
  • Metode toko anu bersih: sabab lebah minuhan panas janten tiasa lebur, kedah nganggo cai tiis sareng deterjen hampang pikeun ngabersihkeun, ngadamel hawa alami na garing, caket di tempat teduh sapertos laci atanapi keranjang tiasa dianggo teras-terasan, 
  • Pangropéa: pilem nempel lebah rawan lipatan, sareng lebah lebah mimiti ragrag tina lipatan. Dina titik ieu, anjeun kedah nganaskeun deui sareng nyorong lebah lawon katun merata, sapertos anu énggal.

Fitur:

  • Hébat anu ramah lingkungan Ngajaga lawon katun palebah Pakét dahareun anu tiasa dianggo deui, anu sampurna pikeun bungkus plastik.
  • Tiasa dianggo kanggo kéju, buah, sayuran sareng roti, sareng pelestarian katuangan anu sanés.
  • Bungkus lilin lebah anu tiasa dianggo deui kami dianggo sababaraha kali saminggu sakitar sataun. Perlindungan sampurna lingkungan alam.
  • Gampang dianggo sareng beresih, anggo tangan anjeun pikeun ngalemeskeun bungkus dina mangkok, wadah, atanapi tuangeun. Nalika bungkus janten tiis, éta ngawangun segel sareng nyimpen tuangeun sacara alami.
  • Ngumbah dina cai tiis nganggo sabun hampang sareng ngantepkeun hawa garing.
  • Bahan anu ramah lingkungan. Dijieunna tina katun organik, palebah panen anu lestari, minyak jojoba organik, sareng résin.
  • Bungkusan kami didamel tina 100% kertas daur ulang sareng selulosa biodegradable.
  • Sederhana, geulis, sareng praktis
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 95
95%
(90)
5%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CE

Luyu sareng pedaran

C
CG

Saé bungkus. Produk sasuai sareng katerangan.

B
SM

Pakéan Beeswax Beuswax Wrap Food Fresh Bag

A
AC

Pakéan Beeswax Beuswax Wrap Food Fresh Bag

E
EH

Pakéan Beeswax Beuswax Wrap Food Fresh Bag

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)