Kaos Lengan Pendek 3D XNUMXD Bolong Kaos Pria

$25.99 harga biasa $38.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Kerah: O-beuheung
  • Jenis Barang: Tél
  • Jenis Tél: Rawa
  • Nomer Modell: LJK7613
  • Hooded: Henteu
  • Type lawon: Broadcloth
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Génder: Lalaki
  • Gaya: Gaya 3D
  • Pola Tipe: padet
  • Warna: Hideung

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm) taktak dada Width panjang
M 41.0 90.0 67.0
L 42.0 94.0 68.0
XL 43.0 98.0 69.0
XXL 44.0 102.0 70.0
XXXL 45.0 106.0 71.0
4XL 46.0 110.0 73.0
5XL 48.0 114.0 75.0
Ukuran (inci) taktak dada Width panjang
M 16.14 35.43 26.38
L 16.54 37.01 26.77
XL 16.93 38.58 27.17
XXL 17.32 40.16 27.56
XXXL 17.72 41.73 27.95
4XL 18.11 43.31 28.74
5XL 18.90 44.88 29.53

Catetan: Ieu Ukuran Asia, éta ukuran 2-3 langkung alit tibatan ukuran EU / AS. Upami anjeun nganggo ukuran EU / AS M, anjeun tiasa milih ukuran kami XL atanapi XXL.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 49
82%
(40)
18%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
LP

geulis, ngagurilap, lemes pisan, manteng. abdi resep pisan éta.

Y
YS

kualitas saé

A
AK

Henteu goréng

C
CJ

Sakumaha katerangan, hatur nuhun

L
LC

Perfekt

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.