Filter Filter Ngaganti Bola Sapuan Pancuran

$15.99
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • bahan: plastik
  • Instalasi Type: Leungeun Tahan
  • style: Sirah Tunggal
  • Number Model: C193-1LBSDKGHS
  • Bentuk pancuran: buleud
  • Type: Jinis Dukungan Tipe
  • Tamansari pagawean: Chrome
  • Feature Pancuran Pancuran: Cai ngahemat Huluna Pancuran
  • Standar panganteur: G1 / 2, Diameter = 2cm
  • Suhu bisa dipake: 1-90
  • fungsi: tombol eureun / 3 modél tiasa dilereskeun
  • bahan: Advanced palastik ABS
  • Kami tos nyiapkeun bal ngagantian saringan kanggo konsumén urang, aranjeunna cocog pikeun sirah mandian kami.
  • Bal gantian gaduh pangaruh tina puri cai sareng nyaring pangotor. Saran kami nyaéta anjeun kedah ngagentos bal ngagantian dina waktos 6-8 bulan.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 13
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.