Sadayana dina Salah sahiji Fungsi Duaan Kembali Fungsi & Jar Opener

$3.99 harga biasa $5.99
Type: Imah & Dapur

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Number Model: B87432
  • Jenis: Botol Openers
  • Openers Tipe: Openers Botol
  • fitur: BisiEco-Friendly
  • Metal Type: Beusi sténless
  • Kelir: Bkakurangan / Beureum
  • 8 Unipét baja Berbagi Berbentuk Tiasa Ngamuk Bir Botol Opener Jar Opener Alat Dapur
  • beurat Net: 109g
  • Ukuran produk: 14.4 x 6.5 x 2.4cm / 5.67 x 2.6 x 0.94in
  • bahan: PP + TPR + 2CR12 baja stainless steel
  • Jar Gripper: Pulas Opét Opener
  • Murni bir Lid opener: Jar Pembuka
  • Pakét Kalebet: 1 x Jar Bubuka
Fitur:
  • Desain mékanika rékayasa awak manusa tiasa muka sababaraha tutup botol
  • Perlindungan aman sareng lingkungan, hemat sareng tenaga kerja
  • Cocog nampi, awét sareng henteu gampang ngagem
  • Karajinan anu lumayan, tékstur luar biasa, sareng kerja keras
  • Desain cecekelan melengkung, paningal karasaeuneun, ningkatkeun kakuatan cengkraman, gampil ngabuka panutup
  • Pembukaan maksimum langkung ageung ti 90 derajat sareng tiasa buka kaléng ageung
  • Dina jero opener, karét TPR digunakeun, anu ngagaduhan kakuatan gesekan anu ageung sareng henteu gampang nyetak sagala rupa kaléng.
  • Bagian handap opener ngagaduhan agul anu tiasa gampang dipotong ngaliwatan kantong plastik
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.