Anti Chaping gunana Jampi Kulit Ngabereskeun Kulit Krim

$7.99 harga biasa $15.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Type: Kaki
  • Number Model: 76431
  • Net WT: 25g
  • bahan: Intina melak
  • Paké: sampean
  • Jenis kulit anu cocog: umum
  • Rak hirup: 3 taun #
  • Bahan: Cai, propylene glikol, parafin cair, gliserin, Ethylhexyl palmitate, fenoxyethanol, polyacrylamide, ekstrak arborvitae, Sophora flavescens, peppermint.
  • Ukuran Pangukuran dina gambar anu dipasang.
Pangaruh:
  • Éta ngandung bahan herbal, ngaleungitkeun jamur, regenerasi sél kuku kuku, ngagancangkeun kuku métabolisme, pangobatan gancang sareng efektif onychomycosis, trauma disababkeun ku sadaya jinis inféksi jamur paku.
  • Éta ngagaduhan sipat disinféktan, anti baktéri sareng fungicidal.
  • Jalma Terapan: Cocog pikeun jalma anu ngagaduhan warna kasar, henteu rata, fenomena deciduous.
pamakéan:
  • Ngumbah suku sateuacan dianggo, teras garing. Sateuacan gugah sareng bobo unggal dinten, panawaran kana wewengkon anu kapangaruhan.
  • Pijet nganggo ketak bunder dugi nyerep.Kurang sapoé. (Enjing sareng wengi)
Note: The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness. Please allow slight deviation for the measurement data. Please allow a 2-5cm error.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 10
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
D
D.
Ulasan pelanggan
D
D.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.