8Pcs Kayu Dawa Dewasa Eco-Friendly Eco-Friendly

$8.99 harga biasa $11.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • bahan: awi
  • kuantitas: 8 x Huntubroshes
  • Umur Grup: dewasa
  • Item Type: Ngosok huntu
  • ukuran: ditémbongkeun saperti
  • Number Model: Huntu sikat
  • Cecekelan ngagaduhan genggeman anu sampurna pikeun sadaya jinis leungeun.
  • Sendok lemes supados tiasa ngajaga karét tina perdarahan atanapi goresan.
  • Hayu anjeun tiasa ngagem sikat anjeun, éta bakal gampang pikeun ngabersihan unggal waos sareng unggal juru dina sungut anjeun.
  • Pakét kalebet: 8 x Sanggup waos
Catetan: Ngukur manual, puntenkeun kalepatan 1 ~ 3mm. Kusabab bédana antara monitor anu béda, gambarna tiasa waé henteu ngagambarkeun warna dina item anu saé. Kami ngajamin gaya sami sareng gambar anu dipidangkeun.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 16
100%
(16)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
F
F.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.