Olahraga Pad Siku elastis

$8.99 harga biasa $9.99
Type: Sportswear

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Jaman: dewasa
  • Jenderal: Lalaki, Awéwé, Unisex
  • bahan: Nylon, Spandex, Latex Sutra
  • Number Model: A-7949
  • ngaran: Dukungan Siku
  • Elbow circumference--M: 23-30CM
  • Elbow circumference--L: 30-36CM
  • Elbow circumference--XL: 36-42CM
  • Cocog pikeun olahraga: Kabugaran, Basket, Bola, sareng Olahraga sanés
  • warna: Hideung / Jingga / Héjo / Bulao / Beureum
  • Lemes, teu nyaman, anti-dieunakeun, napas, Nyegah tatu siku nalika latihan
  • Olahraga Terapan: kabugaran, ngajalankeun, baskét, badminton, baling, pendakian luar ruangan sareng pelindung siku olahraga sanésna
  • Pakét Kalebet: Dukungan Siku 1 PCS (1pcs, sanés 1pair)
Ukuran Bagan:
  • M: panjang 22cm, Lebar lebar 12cm, lebar 10.5cm, kurilingan Siku: 23-30cm (Cocog sareng beurat 45-65KG)
  • L: panjang 22.5cm, Lebar lebar 13cm, rubak 11.5cm, Siku kuriling: 30-36cm (Cocog kanggo beurat 65-85KG)
  • XL: panjang 23cm, Lebar lebar 14cm, lebar 12.5cm, kurilingan Siku: 36-42cm (Cocog sareng beurat 85-105KG)
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 17
100%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
V.
Ulasan pelanggan
H
H.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.