Elastis Henteu Hubungan Bélok Magnetik

$7.99 harga biasa $10.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • fitur: Magical teu aya tali
  • Item Type: Shoelaces
  • Material: Polyester, ngaitkeun logam kualitas tinggi
  • Pola Tipe: padet
  • Number Model: T9257
  • panjang: 100cm
  • Width: 0.6cm
  • ketebalan: 0.2cm
  • fitur: Shoelaces Magnetik, Kampanye elastis, Henteu Kénging Toko Jalan, Malar Laces
  • Skop: Olahraga, gunung, perjalanan, urang ngagaduhan seueur warna, anjeun tiasa milih warna anu cocog sasuai pikeun sapatu anjeun.
  • Dirancang pikeun usul anti ngeculkeun kalayan warna anu béda.
Pakét Ngawengku:
  • 2 tali (1 pasang) sareng 2 "pérak" konci logam Magnetik, (sapatu henteu kalebet !!)
Catetan: Kusabab lampu sareng layar bédana, warna itemna tiasa sakedik bénten sareng gambar. Punten ngartos. Pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan anjeun nawar. Punten nyanggakeun bédana 1-5cm kusabab pangukuran manual.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 26
100%
(26)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
P
P.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.