Lama-panjang Pélét Jangka Long-Tétéla

$7.99 harga biasa $11.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • bahan: bubuk
  • kauntungan: Awét,Gampang kanggo ngagem,asli
  • Net WT: 7.3x7.3 cm
  • ukuran: pinuh Ukuran
  • Hiji warna / multi-warna: Opat warna
  • Type: KONGRES panon
  • finish: Kilauan, Simmer, Matte,asli
  • Waterproof / Cai-tahan: nuhun
  • Warna utama mulya, naha éta tunggal atanapi dicampur, éta éndah pisan sareng mulya. Cai mibanda kakuatan anu panjang sareng tahan dintil.
  • Éta tiasa nyiptakeun épék makeup panon kecerunan anu jero sareng pikaresepeun, nyiptakeun kalangkang jero sareng nyiptakeun tingkat anu olohok pikeun dua panonna. Sénsit, halus sareng inten kana kulit panon, tékstur halus sutra, henteu gampang ngaguludug, teu aya bubuk ngalayang, ngajaga warna anu jelas kanggo waktos anu lami.

--[000

--[45884

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
G
G.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.