Baja Karat Taun Nomer Kalung Pikeun Awéwé

$7.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Logam Tipe: Beusi sténless
  • Kongkorong Type: Necklaces Pendant
  • gender: awewe
  • Item Type: Necklaces
  • Pendant Ukuran: 24mm * 12mm
  • kasaluyuan: kabéh cocog
  • Rupa atawa Pantun: mode
  • Number Model: HD0021
  • style: trendi
  • kasempetan: Milangkala, Weeding, Daily
  • Chain Type: link Chain
  • bahan: logam
  • is_customized: nuhun
  • Wangun \ pola: angka
  • Kalung Dipersonalisasikeun: Kalung Nomer Taun
  • Kalung Béda: Desain Naon Tiasa Rengse
  • Metal Warna: Mawar Emas / Emas / Emas Lancang
  • Kalung Taun Tina Ti 1985 Pikeun 2019 Anu Sadayana. Upami anjeun Hayang Ngadaptar Nomer Taun Bébas, Mangga Taroskeun Kami Usaha!
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 19
100%
(19)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.