Tembok Témpél Pegunungan Universal Universal Telefon

$8.99 harga biasa $11.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Brand cocog: Apple iPhone, Samsung, Xiaomi
  • carjer: nuhun
  • Nomer Modél: WH23144
  • Paké: dingding
  • bahan: ABS
  • Boga Speaker: teu
  • magnét: teu
  • Paké: dingding
  • cocog: pikeun iPhone 8 X 7 Plus tablet Samsung Galaxy S9 S8 Plus Xiaomi
  • Ukuran: 12 * 7 * 2.5cm
  • Warna: White
  • Henteu stabil, awét sareng ramah lingkungan.
  • Henteu ngan ukur hiji wadah telepon tapi ogé rak rékét.
  • Éta tiasa dianggo salaku hook pikeun sababaraha barang leutik pikeun ngajaga lembur diatur sareng rapih.
Fitur:
  • Dijieun tina plastik PP premium, non-toksik, teu aya bau sareng nolak panas.
  • Pasihan telepon anjeun sareng tablet anu aman bari ngecas.
  • Panyekel na henteu aya dieunakeun pad pikeun panempatan stabil sareng ngecas kabel pangatur pikeun henteu aya kekacauan kusut.
  • Cocog sareng ampir unggal smartphone & tablet.
  • Éta tiasa dianggo dina lancar sareng wallpaper, témbok jeruk, ubin, stainless steel, sagelas, kai sareng permukaan logam, jsb.
Pakét Kalebet:
  • 1 x Panyekel Telepon Gunung Gunung
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 11
100%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
P.
Ulasan pelanggan
I
I.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.