Gelang Reprodisi Alam Énggal Bahanna Énggal

$10.99 harga biasa $13.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Hama Tipe: SireumKalongKutu kasur,Lebah,Cucunguk,Earwigs,Kutu,Beleskeun,Reungit,Kantong bantal,Oray,Rayap,Hornets
  • Type panolak: Reungit Nyamuk Gelang & Kancing
  • Tegangan dipeunteun: teu sahiji bae
  • input: 5V / 1A
  • kaluaran: 34Hz-70KHz
  • Ngecas waktu: ngeunaan 30 menit
  • Saumur hirup: 130h
  • Kelir: Bkakurangan, Bodas
  • Gelang panolak nyamaran ultrasonic
  • Nyamuk fisik murni, hejo
  • Ngecas gancang, sayaga lami kanggo umur batre
  • Simulasi frekuensi sora khusus sareng cabut reungit
  • Cekap nyetir 70% dugi ka 80% reungit
  • Sakabeh kulawarga tiasa ngamangpaatkeunana.
  • Henteu ngandung bahan kimia beracun.
  • Nyamuk nyamuk jangka panjang Gelang.
  • Fitur: nyamuk nyamuk fisik murni, bebas tina obat kimia, langkung aman sareng langkung ramah lingkungan. Jalma sepuh, murangkalih, awéwé hamil, sareng piaraan tiasa dipakai, gampang dibawa, di jero rohangan sareng di luar (sisi laut, taman, kémping, hiking, mancing, sareng sajabana)
Pakét Kalebet:
  • 1 * Gelang
  • 1 * kabel ngecas
  • 1 * Buku Panduan
Catetan: Alatan béda antara monitor anu béda-béda, gambar-gambar anu teu tiasa ngagambarkeun warna nyata itemna. Bandingkeun ukuran detil sareng anjeun, punten ngawenangkeun kasalahan 1-3cm, kusabab ukur manual.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Y
Y.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
D
D.
Ulasan pelanggan
F
F.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.