Surat Dicetak Panganten awewe / Ibu Panganten awewe / Adina Panganten awewe Satin Panganten

$18.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Sutra Faux
  • Gambar cabul: No.
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Usum: usum panas, cinyusu, usum gugur
  • Komposisi Bahan: poliéster
  • Tipe Pola: Surat
  • Génder: Awewe
  • Panjang Pakéan: Luhureun tuur, Mini
  • Tipe Barang: Jubah
  • Nomer modél: JH8345
  • Panjang leungeun baju (cm): Satengah
  • Tipe lawon: Satin

Ukuran Bagan:

Ukuran Panjang Bust
  S 82cm 126cm
  M 83cm 126cm
  L 85cm 126cm
 XL 100cm 126cm
 XXL 102cm 126cm
XXXL 115cm 126cm                
XXXXL 120cm 140cm
Catetan: Ukuran tiasa 2cm / 1 inci akurat kusabab ukuran tangan; Warna meureun rada beda kusabab monitor. Model ukur pikeun rujukan, Ukuran anu anjeun pilih nyaéta Ukuran Tag, sareng ukuran dina barang, kami tandana ogé Ukuran Tag. 
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 49
100%
(49)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
ES

Ningali! Upami anjeun parantos terang, abdi parantos ngadangu. Sawala

H
HF

Urutan kadua sareng bagja pisan ku éta! Hatur nuhun!

K
KP

Nyandak kirang langkung 2 minggu ka liverpool estu resep kana éta pikeun harga hatur nuhun pisan anu bakal mesen deui

G
GH

Geulis pisan!! Anjog kana waktosna

R
RS

Velmi pěkné zboží. Velikost XL, není Tolik pikeun šířky sakumaha ogé pikeun délky, což odpovídá popisu. Normálně nosím M, tapi mívám problém právě s délkou.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876