Kolor seksi nyaman Leuleus nonjol Pouch Kapas Lalaki Petinju

$8.28 harga biasa $10.23
Type: Dina $ 9.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: lalaki
  • Singkat sareng Petinju: kolor petinju
  • Pola Tipe: padet
  • Number Model: Lalaki Petinju kolor
  • bahan: kapas
  • Pakét ngawengku: 1PC Lalaki baju jero Petinju Briefs kolor nonjol Pouch Leuleus Underpants
Ukuran Bagan:
ukuran cangkeng panjang
M 64cm ~ 84cm / 25.20 "~ 33.07" 24cm / 9.45 "
L 70cm ~ 88cm / 27.56 "~ 34.65" 25cm / 9.84 "
XL 72cm ~ 94cm / 28.35 "~ 37.01" 26cm / 10.24 "
Catetan: Sadaya dimensi diukur ku panangan, panginten aya simpangan 2-3cm. Punten tong diémutan ukuran tag anu disertakeun ku kaénna. Ukuran tag sakapeung tiasa langkung ageung tibatan ukuran pedaran urang sabab éta pikeun Cina. Kami ukuran 1 atanapi 2 langkung alit tibatan urang Éropa sareng Amérika. Gambar ngan ukur conto pikeun rujukan. Kusabab keterbatasan dina fotografi sareng béda anu teu tiasa dihindari dina setting monitor, warna-warna anu ditingalikeun dina poto tiasa henteu saluyu sareng 100% pikeun anu aya dina barangna.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
T
T.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876