Elastis Tourmaline prostat Magnetic Kaséhatan Gedong Petinju kolor

ayeuna: $19.98
éta: $39.18
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: lalaki
  • Singkat sareng Petinju: kolor petinju
  • Pola Tipe: padet
  • Number Model: M553 baju jero
  • bahan: Spandex, Modal
  • warna: Hideung; Beureum; Bule; Ungu
  • ukuran: Asian Ukuran L / XL / XXL / XXXL
  • usum: Usum panas; Usum tiis; Musim semi; Gugur
  • bahan: 95% Modal 5% Spandex
  • élastisitas: elastis
  • Wangun produk: baju jero
  • Nyocogkeun: tailored
  • Cangkéng Tipe: Medium
Ukuran Bagan:
ukuran Bagan
Ukuran Asian US Cangkéng (cm) Cangkéng (inci) Panjang (cm) Panjang (inci)
S XXS / / / /
M XS / / / /
L S 64-72 25-28 / /
XL M 74-81 29-32 / /
XXL L 84-91 33-36 / /
XXXL XL 94-100 37-40 / /
4XL XXL / / / /

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk