Leggings Pinggang Elastis Fancy Unicorn Kurus Legging Pikeun Katresna

$ 8.99 - $ 16.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Viscose
  • Jenis fit: ceking
  • Génder: Budak awewe
  • Hiasan: dipanel
  • Tipe Barang: Panjang-ankle
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Jenis Panutupan: Pinggang Elastis
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Pola Tipe: Kartun
  • Gaya Pant: Calana Pensil
  • Nomer modél: U72312
  • Ngaran Jurusan: Barudak

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk