Patarosan remen tanya

Mangga baca FAQ urang samemeh ngirim urang hiji talatah.

Naon anu biaya pangiriman pikeun pesenan ti Toko Online?

Kabéh pesenan anu dikirimkeun bébas tina biaya na bébas pajeg

padika pembayaran nu katampa dina Toko Online?

padika pembayaran béda anu katampa pikeun mempermudah pangalaman pikeun konsumén urang. Anjeun tiasa mayar kalawan PayPal, kartu debit, kartu kiridit, Bancontact, SOFORT, Giropay, ideal, P24, Apple Pay, Google Pay, Chrome pamayaran, MasterCard, Visa, Amérika Express, cryptocurrency atanapi via WoopShop cashback Anjeun & dompét

Sabaraha lami bakal pangiriman nyandak?

deliveries Usualy nyokot 7-20 poé na bisi langka 30 + poé

Kumaha aman keur balanja di Toko Online? Ieu data abdi ditangtayungan?

platform urang ngagunakeun téknologi pohara aman pikeun mastikeun yén data nasabah urang ditangtayungan

Naon kahayang kajadian sanggeus susunan?

Anjeun bakal nampa hiji email kalawan rinci urutan anjeun sarta sakali deui ieu shipped anjeun gé nampi email nu sejen kaasup jumlah tracking tur rinci séjén

Taros Kami

Service customer Center

Upami anjeun peryogi inpormasi ngeunaan jasa pre-sale atanapi saatos dijual sapertos paréntah terakhir anjeun, proses mésér, metode pamayaran, pilihan pangiriman atanapi prosés sengketa, mangga hubungi Woopshop.com ku obrolan langsung atanapi E-mail. [EMAIL PROTECTED] sareng Pelayanan Pelanggan kami bakal balesan sacara umum dina jam 24.

Grosir & Drop pengiriman barang:

WoopShop.com mangrupikeun situs wéb sareng supplier global. Sadaya produk dina WoopShop anu kualitasna luhur sareng tiasa dijual dina harga grosir. Meuli produk busana online online ti pasar borongan Cina henteu kantos gampang. Pikeun ngabantosan pangecér online sareng panyadia borongan ningkatkeun penjualan sareng ngirangan bisnisna, urang ngahubungkeun para nasabah sareng pabrik luhur. Éta ogé gampang sareng bébas résiko kanggo anjeun ngamimitian bisnis anjeun sorangan ku bantosan WoopShop borongan sareng leupaskeun jasa pengiriman barang. Gudang urang di Éropa, AS & Canda, Australia sareng China aya di pelupusanana.
Kanggo borongan sareng leupaskeun jasa pengiriman barang, mangga tepungan [EMAIL PROTECTED]

Sirah Kuartal:

Pikeun komunikasi perusahaan, anjeun bisa ngahubungan kami via email.

surélék: [EMAIL PROTECTED]

alamat: 1910 Thomes Avenue, Cheyenne, WY 82001, AS

Tentang Kami:

WoopShop nyaéta perusahaan ritel online global. Kalayan hiji panon pikeun garis sareng gaya produk panganyarna, kami nyangking tren inovatif panganyarna langsung ka konsumén urang dina harga anu teu cocog.

Urang ngirim leuwih ti 200 nagara di dunya. Distribusi Global & Garanangan ngamungkinkeun urang pikeun masihan pengiriman gancang. Kusabab ngadegna, WoopShop parantos ningali tingkat pertumbuhan laju dina sababaraha indikator bisnis, kalebet nilai jual beli kotor taun-ka-taun, jumlah pesenan, pembeli sareng penjual kadaptar, sareng daptar.

WoopShop nawiskeun rupa-rupa produk: pakean lalaki sareng awéwé, sapatu, kantong, asesoris, ageman, pakéan acara khusus, kageulisan, hiasan bumi sareng sateuacana.

Website resmi kami WoopShop.com sayogi dina sadaya basa, sapertos Français Español Deutsch, Italia, Arab dll. WoopShop nuju nawiskeun para nasabah ku cara anu gampang pikeun balanja pikeun Pilihan Pilihan gaya hirup dina harga anu pikaresepeun.

Kalayan sistem dikirimkeun internasional anu épisién, urang tiasa ngempelkeun produk punjul sareng nyayogikeun jasa balanja online anu langkung saé sareng langkung gancang pikeun konsumén urang.