Patarosan remen tanya

Mangga baca FAQ urang samemeh ngirim urang hiji talatah.

Naon anu biaya pangiriman pikeun pesenan ti Toko Online?
Kabéh pesenan anu dikirimkeun bébas tina biaya na bébas pajeg
padika pembayaran nu katampa dina Toko Online?
padika pembayaran béda anu katampa pikeun mempermudah pangalaman pikeun konsumén urang. Anjeun tiasa mayar kalawan PayPal, kartu debit, kartu kiridit, Bancontact, SOFORT, Giropay, ideal, P24, Apple Pay, Google Pay, Chrome pamayaran, MasterCard, Visa, Amérika Express, cryptocurrency atanapi via WoopShop cashback Anjeun & dompét
Sabaraha lami bakal pangiriman nyandak?
deliveries Usualy nyokot 7-20 poé na bisi langka 30 + poé
Kumaha aman keur balanja di Toko Online? Ieu data abdi ditangtayungan?
platform urang ngagunakeun téknologi pohara aman pikeun mastikeun yén data nasabah urang ditangtayungan
Naon kahayang kajadian sanggeus susunan?
Anjeun bakal nampa hiji email kalawan rinci urutan anjeun sarta sakali deui ieu shipped anjeun gé nampi email nu sejen kaasup jumlah tracking tur rinci séjén

Taros Kami

Service customer Center

Upami anjeun peryogi inpormasi ngeunaan jasa pre-sale atanapi saatos dijual sapertos pesenan anjeun, proses mésér, metode pamayaran, pilihan pangiriman atanapi prosés sengketa, mangga hubungi Woopshop.com ku obrolan langsung atanapi Pusat Pelanggan Pelanggan nganggo bentuk di handap atanapi E- surat [EMAIL PROTECTED] sareng Pelayanan Pelanggan kami bakal balesan sacara umum dina jam 24.

Dropshipping & borongan:

WoopShop.com mangrupakeun borongan na dropshipping ramatloka global. Sakabéh produk on WoopShop anu kualitasna alus sarta bisa dijual di harga borongan. Meuli produk fashion borongan online ti pasar borongan Cina geus pernah geus jadi gampang. Pikeun mantuan retailers online tur suppliers borongan ningkatkeun jualan jeung tumuwuh usaha maranéhna, urang jieun pamungkas pasaran serelek pengiriman barang. Éta ogé gampang jeung resiko-haratis pikeun anjeun pikeun ngamimitian bisnis sorangan kalayan bantuan serelek pengiriman barang WoopShop.
Kanggo borongan sareng leupaskeun jasa pengiriman barang, mangga tepungan [EMAIL PROTECTED]

Sirah Kuartal:

Pikeun komunikasi perusahaan, anjeun bisa ngahubungan kami via email.
surélék: [EMAIL PROTECTED]
alamat: 1910 Thomes Avenue, Cheyenne, WY 82001, AS

Tentang Kami:

WoopShop nyaéta perusahaan ritel online global. Kalayan panon pikeun produk sareng gaya produk panganyarna, kami mawa tren inovatif panganyarna langsung ka konsumén urang dina harga unbeatable. Urang ngilikan kana nagara-nagara 200 di sakuliah dunya. Global Distribution & Warehousing ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun gancang. Ti mimitina, WoopShop geus ningalkeun laju pertumbuhan anu laun dina seueur indikator bisnis, diantarana sataun-ka-taun nilai sambarangan kotor, jumlah pesenan, pesen anu didaptarkeun sareng padagang, sareng daptar. WoopShop nawarkeun rupa-rupa produk: pakean sareng awewe, awewe, sapatu, kantong, asesoris, pakéan, baju kasulitan khusus, kageulisan, dekorasi imah sareng saterusna. Situs web resmi urang WoopShop.com sadia di sadaya basa, sapertos Français Español Deutsch, Italia, Arab jsb. WoopShop nawiskeun ka konsumén ku cara merenah pikeun balanja kanggo sababaraha produk produk gaya hirup kalawan harga pikaresepeun. Kalawan sistem dikirimkeun internasional efisien, kami tiasa ngumpulkeun produk unggulan sareng nyadiakeun layanan balanja online hadé tur gancang pikeun konsumén urang.