Fanny Kandel Ranté Pack Plaid Kulit Ninggang & Dada Kantong awéwé

$ 21.99 - $ 25.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Poko: PU
  • Tali Leupaskeun: 120cm
  • Komposisi Bahan: Kulit PU
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya: Pantun
  • Wangun: Kotak
  • Génder: Awewe
  • Length Item: 25cm
  • Tipe Barang: Pinggang Pakét
  • Ukuran: 25*16*8 cm
  • Panjang tali taktak nyaéta 130 cm (bisa diatur). Panjang gaya anyar sareng tali taktak gaya nyaéta 90 cm (henteu adjustable).

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk