Foldable Plastik Pangatur Panyimpenan Baskets

$ 9.99 - $ 16.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Anggo: Dahareun
  • Bahan: Plastik
  • Jenis Plastik: PC
  • Jumlah modél: 56231
  • Ngaran: Kotak panyimpen sagala rupa
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Tilepan, Simpenan
  • Ketik: Baskét Panyimpenan
  • Warna: Pink, Héjo, Biru, Konéng
  • Gaya: Karanjang Box Ngandung, Karanjang tilepan palastik, Karanjang Panyimpenan Plastik

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk