Bulu Catcher Tilelep Stopper Piring Drainer Strainer Filter

ayeuna: $19.99
éta: $31.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi: CE
  • Lantai solokan Métode: Gravitasi Flushing
  • Aplikasi: Sink
  • Gaya: Push Down Pop-Up
  • Jenis: Saluran
  • Treatment beungeut: digosok
  • Jumlah modél: 56224
  • Cocog jeung liang solokan kalayan diaméter jero 24mm-48mm
  • bahan: titanium Steel
  • Mandi Tilelep Stopper dirancang kalayan saringan karinjang anu terstruktur ogé anu rapih ngumpulkeun rambut, perhiasan, kokotor, sareng naon waé, nyegah solokan tina sumbatan.
  • Cocog 99% tina tilelep sareng liang solokan tina 24-48mm. Euweuh urusan naon jenis tilelep, mandi tilelep drains atawa pancuran bak drains, eta tiasa dianggo kalayan sagala.
    Tumindak salaku stopper mandi / baskom. Tombol nyorong anu gampang ngagampangkeun solokan atanapi ngeusian cai. Ngan pencét cap luhur handap gently ka
  • Pindah 2 mode, stopper (pikeun ngajaga cai) jeung strainer (pikeun solokan cai).
  • Desain pop-up ngagulingkeun solokan tradisional anu teu merenah (contona colokan dasar sareng ranté)! Ngan pencét tutup luhur handap gently pikeun pindah 2 mode - stopper (pikeun ngajaga cai) jeung strainer (pikeun solokan kaluar caina).

Fitur:

  • Anti-Penyumbatan: Saringan karanjang anu terstruktur ogé rapih ngumpulkeun rambut, perhiasan, kokotor, sareng naon waé, nyegah solokan tina sumbatan.
  • Taya Bocor Cai: Ieu hadir kalawan mat karét non-slip jeung dua ukuran washers karét, pikeun nyegah leakage cai. Résistansi oksidasi sareng buktina bocor.
  • Instalasi Gampang: Taya parabot diperlukeun. Ngan nyokot hiji heubeul terus selapkeun filter solokan. Nut anu kandel sareng diperpanjang ngamungkinkeun éta dipasang ku panangan kosong.
  • Bahan Premium: Dijieun tina bahan alloy séng, tahan karat, sareng anti retakan. kakuatan rebound alus tur sealing, drainase gancang.
  • Sering Dipaké: Cocog jeung tilelep kamar mandi, tilelep, kolam renang rumah tangga, bak mandi, kolam renang pel.
  • Saringan diwangun-di: Teu kawas solokan push-tombol biasa, stopper solokan ieu boga saringan karanjang anti clogging di jero anu rapih ngumpulkeun bulu jeung nyegah solokan tina sumbatan up, barang nu moal bisa asup kana solokan, kayaning perhiasan, cingcin, kokotor, jeung saterusna. asup.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk