Hand-anyaman Bulan Wangun Renda Bow Jarami Handbag Awéwé

ayeuna: $28.99
éta: $42.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Wangun: Kantong Tote Kasual
  • Jenis: Tas Messenger
  • Bahan Utama: Jerami
  • Jenis Panutupan: seleting
  • Tingkat kateuasan: leuleus
  • Eksternal: Euweuh
  • Gaya: peuyeum
  • Bahan pinding: Poliéster
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Génder: Awewe
  • Jenis Pola: Nyulam
  • Jumlah Pakem / Tali: Dua
  • Interior: Saku Telepon sélulér
  • Hiasan: Pita
  • Jenis Barang: Kantong
  • Jenis: Kantong Taktak

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk