Ngaran Kalér Handmade Handhade Kalung

$17.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Logam Tipe: Beusi sténless
  • Kongkorong Type: ranté Necklaces
  • gender: awewe
  • fungsi: wanda Tracker
  • Pendant Ukuran: ngaropéa
  • kasaluyuan: kabéh cocog
  • Rupa atawa Pantun: mode
  • Jumlah modél: 64382
  • Nami: Kalung Ngaran Mahkota
  • style: Lucu / Romantic
  • Chain Type: link Chain
  • is_customized: nuhun
  • Wangun \ pola: aksara
  • warna: Emas / Platinum / Emas Emas
  • packing: kado Box
  • desain: Urang tiasa ngalakukeun produk ngaropéa
  • kasempetan: Pancuran Pengantin, Pertunangan, Pesta, Perkawinan, Ulang Taun, Dinten
  • Kado Kanggo: Babaturan panginten, Pecinta, Awéwé, Lalaki, Budak, Indung, Kulawarga, Barudak, Saperangan
  • Wangun: Ngaran Kalung Pendant / Kalung Nameplate Cursive / Surat
  • Plating: Emas / Platinum / Plated Emas Emas

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk