Pinggang Tinggi Floral Dicitak Bikini Set sareng Lengan Panjang Cover Up

$ 32.99 - $ 34.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Tipe pola: Floral
  • Pola Tipe: Print
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Bahan: poliéster, Spandex
  • Gaya: Gaya ngora
  • Gaya ngora: Prairie Chic
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Pinggang: Pinggang Tinggi
  • Tipe Barang: Bikinis Set
  • Jumlah modél: SML2150
  • Génder: Awewe
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kalayan Pad: Leres

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk