Pinggang Tinggi Seamless Slim Padet Ankle Panjang Ladies Leggings

ayeuna: $25.99
éta: $38.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjangna: Ankle-Length
  • Gaya Hip: Biasa
  • Cangkéng Tipe: Luhur
  • Seam: mulus
  • Spandex: Spandex Luhur (> 20%)
  • Tipe barang: leggings
  • Ketebalan: Standar
  • Type lawon: Broadcloth
  • Jumlah modél: 45860
  • Génder: Awewe
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Pola Tipe: padet
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Item: Leggings awéwé
  • Gaya: Kasual / Olahraga / Imah
  • Pola: Legging warna solid
  • Paket: 1 * Leggings awéwé

Ukuran Bagan:

Ukuran Tag (cm)

hiji Ukuran

cangkeng

60-72

bujur

56

pingping

34

panjang

88

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk