Hollow Out perban Push Up Print Brasil Bikini Set

ayeuna: $20.99
éta: $31.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Pola Tipe: padet
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Bahan: Terylene
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Pinggang: Pinggang Tinggi
  • Tipe Barang: Bikinis Set
  • Génder: Awewe
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Kalayan Pad: Leres
  • Warna: Nyitak Bikini Set
  • Gaya dasar: Kerung Bikini Awéwé
  • Ukuran: S, M, L, XL Baju Renang Bikini Awéwé

Ukuran Bagan:

Ukuran (cm) Bust cangkeng bujur
S 81-85 56-60 86-90
M 86-90 61-65 91-96
L 91-96 66-70 97-101
XL 97-101 71-75 102-106
Ukuran (inci) Bust cangkeng bujur
S 31.89-33.46 22.05-60 33.86-35.43
M 33.86-90 24.02-65 35.83-37.80
L 35.83-37.80 25.98-70 38.19-39.76
XL 38.19-39.76 27.95-75 40.16-41.73

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk