IP68 Waterproof Full Touch Screen & Bluetooth Call Sports Smartwatch Kanggo Lalaki

$ 57.99 - $ 60.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Mékanisme: Henteu
  • Kartu SIM Sadia: Henteu
  • Sistem: OS Android
  • GPS: No
  • Ketik: Dina Pigeulangan
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • ROM: <128MB
  • Fungsi: Passometer, Tracker Kabugaran, Tracker Saré, Panginget Pesen, Panginget Telepon, Jawab Telepon, Telepon Dial, Push Pesen, instruksi 24-jam, Chronograph, Jam Alarm, Waktos Dunya, Kalénder Permanén, Tracker Heart Rate, Musik Interaktif, Noctilucent, Kalénder, Countdown
    Kaméra Pungkur: Teu aya
  • Basa: Inggris, Rusia, Spanyol, Portugis, Perancis, Jerman, Korea, Jepang, Arab
  • RAM: <128MB
  • Kelas Waterproof: Waterproof Profesional
  • Multiple Dials: Leres
  • Sertifikasi: CE
  • Kapasitas Batré: 120-180mAh
  • Modeu Jaringan: Teu aya
  • Gaya: Pantun
  • Tipe gerakan: Electronic
  • Wangun Layar: Buleud
  • Resolusi: 240 * 240
  • Unduhan Aplikasi Sadia: Leres
  • Bahan hal: Galunggung
  • Pabrikan CPU: Mediatek
  • Ukuran Tampilan: 1.3INCH
  • Bahan band: Galunggung
  • Kelompok Umur Aplikasi: Sawawa
  • Batré tiasa dicabut: Henteu
  • Band Dipecat: Leres
  • Layar panggero Bluetooth: 1.3 inci IPS
  • Layar rampa: toél layar pinuh
  • Batré: 230Mah
  • Aplikasi: Big Fit
  • Metode ngecas: USB port colokan colokan langsung
  • Waterproof rating: IP68

Parameter Hardware:

  • Versi Bluetooth: Bluetooth 5.0 (LE + Dasar)
  • Vérsi sistem: Android 4.4 atanapi saluhureuna atanapi IOS 9.0 atanapi saluhureuna

Fungsi Parangkat Lunak:

  • Pedometer / kalori, Ngawaskeun bobo, Motor geter, Panginget alarm, Telepon ditolak, jam rami, Modeu olahraga sababaraha (8 modeu olahraga, sapertos jalan-jalan, ngaji, ngojay, badminton, sepak bola, sareng sajabana), Panginget Seding, Panginget telepon / Panginget SMS, Panyorong sanés (SMS, WeChat, QQ, Twitter, Facebook, sareng sajabana 10 jinis dorongan, sadaya dorongan opsional). Detak jantung dinamis (tampilan sareng analisis histogram denyut jantung dinamis), WeChat Sports. Pilihan kaméra jauh, Pilihan dial, Musik kadali jauh (kontrol pamuter telepon pikeun ngareureuhkeun lagu sateuacanna sareng lagu salajengna), Pamutahiran udara.

Catetan: Saatos nampi arloji, punten diisi heula. Kusabab logistik jangka panjang, batré jamna henteu cekap. Sateuacan dianggo, mangga scan kode QR dina manual pikeun ngaunduh aplikasi, teras sambungkeun kana APP.

Prinsip pangukuran alat-alat anu tiasa dipaké sacara lengkep beda sareng alat médis. Hungkul pikeun rujukan olahraga sareng kabugaran.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk