Renda Ruffle Sleeveless Romper & Rok Mini Tulle Pikeun Orok Girls

$ 16.99 - $ 17.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas, poliéster
  • Rentang umur: 0-6m. 7-12m, 13-24m, 25-36m, 3-6y
  • Gender: Unisex
  • Gaya: Pantun
  • Kerah: O-beuheung
  • Jenis Penutupan: Tombol Diakup
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Type lawon: Broadcloth
  • Jenis Pompa: Lambang
  • Komposisi Bahan: Campuran katun, Poliéster
  • Pola Tipe: Print
  • Jumlah modél: S63412

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk