Cangkir Silikon Cecekelan Panjang & Sikat Pembersih Botol

ayeuna: $11.99
éta: $16.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Leungeun
  • Pamakean: Beberesihan Rumah Tangga
  • Bahan: nilon
  • Fitur: Eco-Friendly, bisi
  • Jenis: Sikat Pembersih
  • Bahan: TPR
  • Ukuran: sakumaha gambar
  • Warna: hiji warna
  • Pamakéan: Fleksibel, Efisién Jero beberesih
  • Gampang dianggo, kamampuan dekontaminasi Super.
  • Hal ieu loba dipaké dina cangkir kopi, botol orok, tableware, teacups, botol cai, jsb.
  • Éta mangrupikeun pembantu anu saé dina kahirupan anjeun.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk