Lengan Panjang És Sutra Dicitak Awéwé Piyama Set

ayeuna: $35.99
éta: $53.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Sutra, Poliéster
  • Tipe Pola: Polka Dot
  • Kerah: Kerah turun-handap
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Usum: Autumn, Spring
  • Gambar cabul: No.
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Génder: Awewe
  • Komposisi Bahan: Serat poliéster (poliéster)
  • Jumlah modél: 19802
  • Tipe Barang: Piyama
  • Kandel: Bagian ipis
  • Bentuk kerah: kerah V-kecap

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk