Low-cut Push Up Warna padet Ladies Bikini Set

ayeuna: $21.99
éta: $32.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: poliéster
  • Génder: Awewe
  • Jenis Olahraga: Ngojay
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pola Tipe: padet
  • Tipe Barang: Dua Potongan
  • Warna: fluoresensi héjo, biru, wungu, acuk beureum, beureum, bodas, hideung
  • Ukuran: S, M, L
  • Adegan lumaku: Ngojay na Wading

Ukuran Bagan:

Gaya A:
Ukuran (cm)

  • S Cup: AB Bust: 80-85 Pinggang: 61-66 Hip: 86-91 EU: 32-34
  • Piala M: SM Bust: 85-90 Pinggang: 66-71 Hip: 91-96 EU: 34-36
  • L Cup: CD/E Dada: 90-95 Pinggang: 71-76 Hip: 96-101 EU: 36-38

Ukuran (inci)

  • S Cup: AB Bust: 31.5-33.46 Pinggang: 24.02-25.98 Hip: 33.86-35.83 EU: 32-34
  • Piala M: SM Bust: 33.46-35.43 Pinggang: 25.98-27.95 Hip: 35.83-37.8 EU: 34-36
  • L Cup: CD/E Dada: 35.43-37.4 Pinggang: 27.95-29.92 Hip: 37.8-39.76 EU: 36-38

Gaya B:

Ukuran (cm)

  • S Cup: AB Bust: 74-80 Pinggang: 62-66 Hip: 74-76
  • M Cup: SM Dada: 78-85 Pinggang: 66-70 Hip: 78-80
  • L Cup: CD Dada: 82-90 Pinggang: 70-74 Hip: 82-84
  • XL Cup: DE Bust: 86-95 Pinggang: 74-78 Hip: 86-88

Ukuran (inci)

  • S Cup: AB Bust: 29.13-31.5 Pinggang: 24.41-25.98 Hip: 29.13-29.92
  • M Cup: SM Dada: 30.71-33.46 Pinggang: 25.98-27.56 Hip: 30.71-31.5
  • L Cup: CD Dada: 32.28-35.43 Pinggang: 27.56-29.13 Hip: 32.28-33.07
  • XL Cup: DE Bust: 33.86-37.4 Pinggang: 29.13-30.71 Hip: 33.86-34.65
  • XL Panjang: 12.20 Dada: 30.71-32.28 Panjang Panty: 9.45 Hip: 33.07-34.65 Pinggang: 31.50-33.07 XL Dada: 34.65-39.37 Pinggang: 32.28-33.86 Hip: 35.43-41.73

Catetan: Setélan lampu sareng monitor tiasa nyababkeun sakedik bédana warna. Punten kéngingkeun panyimpangan sakedik sabab sadaya dimensi diukur sacara manual. Gambar ngan ukur pikeun rujukan.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk