Méwah Pu Kulit Padded Desainer Kantong awéwé

ayeuna: $59.99
éta: $89.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Poko: PU
  • Wangun: Flap
  • Génder: Awewe
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Eksternal: Euweuh
  • Bahan pinding: Poliéster
  • Pola Tipe: padet
  • Interior: Saku Telepon sélulér, Saku Zipper Interior
  • Tingkat kateuasan: leuleus
  • Gaya: Pantun
  • Jenis Panutupan: Hasp
  • Warna: hideung, héjo, coklat, pérak
  • Ukuran: Panjang 31cm * Jangkungna 23cm * Rubak 10cm