Méwah Sequined Kulit Ladies Hand Kantong

$ 20.99 - $ 37.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan Poko: PU
  • Wangun: Saffiano
  • Génder: Awewe
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Jaba: Silt Pocket
  • Bahan pinding: Poliéster
  • Jumlah modél: 5305
  • Hiasan: Sequined
  • interior: kantong slot interior, kantong sélulér, kantong seleting interior, kompartemen interior
  • Tingkat kateuasan: leuleus
  • Gaya: Gaya Inggris
  • Jenis Panutupan: seleting
  • Kapasitas: ponsel, dompét, Ipad, jsb.
  • Warna: Beige, Hideung, Biru, Gray, Beureum
  • U sage: Kantong anu dianggo sapopoé, Kantong taktak condong, Kantong taktak tunggal
  • Ukuran: 28cmx10cmx20cm

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk