Multi-Pocket Ribbons Cargo Calana Pikeun Lalaki

ayeuna: $22.99
éta: $34.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya Pant: Calana Kargo
  • Bahan: poliéster
  • Pamandangan anu Berlaku: Kasual
  • Gaya: Jalan Tinggi
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Gaya Hareup: Datar
  • Hiasan: Kantong
  • Jenis fit: Biasa
  • Génder: Lalaki
  • Tipe Barang: Panjang Panjang
  • Kandel: Kelas Menengah
  • Type lawon: Broadcloth
  • Panjangna: Panjang Panjang
  • Jenis Panutupan: Pinggang Elastis
  • Ukuran: Ukuran Asia
  • Usum: Spring / Summer / Autumn / Winter
  • Jenis Kelamin: Lalaki / Lalaki / Lalaki / Remaja

Ukuran Bagan:

Catetan: Ieu Ukuran Cina, biasana 2-3 ukuran langkung alit tibatan ukuran EU / AS. Upami anjeun nganggo ukuran L EU / AS, anjeun tiasa milih ukuran kami XXL atanapi XXXL. Salaku diukur ku leungeun, bédana 1-3 cm diwenangkeun (1cm = 0.39 inci). Komputer anu béda-béda tiasa ningalikeun warna anu béda sanajan éta warna anu sami. Mangga ngidinan bédana kelir lumrah.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk